TavaneLux - Tavane Extensibile, Tavane Frantuzesti
  0721 006 030    0764 996 655      office@tavanelux.ro
TavaneLux - Tavane Extensibile, Tavane Frantuzesti

Contact Tavane Lux

OFERTA SPECIALA - Pretul incepand de la 6 Euro/mp.

TavaneLux - executa  si monteaza tavane extensibile avand la baza materiale  de  inalta calitate. De asemenea, distribuie materiale si accesorii necesare la instalarea tavanelor extensibile.

Realizam cele mai moderne idei de design pentru locuinte particulare, spatii publice, comerciale, birouri, piscine, sali de sport, restaurante, cafenele, cluburi, sali de expozitie, saune, hoteluri, casinouri si altele.

Tavanele extensibile sunt unice dupa posibilitatile de exploatare si nu au concurenta pe piata de specialitate. Este o modalitate de finisare a tavanelor pur ecologica si de lunga durata care nu numai ca va umple interiorul camerei, dar va deveni si principalul element decorativ.

Suntem deschisi catre colaboratori si distribuitori.

Va oferim o gama variata de culori.

Garantie 10 ani.

Contactati-ne prin telefon (0721.006.030, 0764.996.655) sau completati formularul de mai jos pentru a beneficia de oferta!

Contactati-ne

Daca aveti intrebari sau daca doriti o cotatie de pret nu ezitati sa ne contactati.

Acest formular va colecteaza numele, e-mailul si continutul, astfel incat sa putem urmari comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informatii, consultati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.

TAVANELUX - executa si monteaza tavane extensibile avand la baza materiale de inalta calitate. Realizam cele mai moderne idei de design. De asemenea, distribuie materiale si accesorii necesare la instalarea tavanelor extensibile.

Urmariti-ne pe

Blog Tavanelux.ro
Contact
  •   Pantelimon, Ilfov
  •    0721 006 030    0764 996 655
  •   office@tavanelux.ro
  •   Luni - Vineri 09:00 - 18:00