TavaneLux - Tavane Extensibile, Tavane Frantuzesti
  0721 006 030    0764 996 655      office@tavanelux.ro
TavaneLux - Tavane Extensibile, Tavane Frantuzesti

Despre noi

TavaneLux, societate aparuta in  Romania  ca prestatori de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul  infiintarii fiind 2008.

 Activitatea de baza a societatii prezinta - executarea, distributia si amenajarea tavanelor extensibile. Materiale originale de provenienta UE , finisaje de precizie inalta, sistem de fixare cu harpon, montaj rapid curat si profesionist.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare ale clientilor si ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor  a dat posibilitate contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi, astfel sustinem ca suntem pregatiti pentru realizarea celor mai moderne idei de design indiferent de gradul de dificultate.

Datorita calitatii materialelor si seriozitatii cu care au fost si sunt abordate angajamentele contractuale cu clientii, am  devenit partenerul de  incredere  in realizarea tavanelor extensibile, care ne recomanda pentru noi colaborari.

Activitatea TavaneLux se desfasoara in conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului inconjurator si mai ales pentru  siguranta deplina a clientilor. Detinem toate Certificatele si Normele de siguranta. Materialele utilizate nu sunt daunatoare sanatatii, nu elimina toxine, sunt  in conformitate cu normele sanitare si de protectie impotriva incendiilor si in conformitate cu cerintele uniunii europene.

Compania TavaneLux asigura servicii complete de livrare directa a materialelor, montare a tavanelor extensibile, precum si prestarea obligatiilor de garantie si service.

TAVANELUX - executa si monteaza tavane extensibile avand la baza materiale de inalta calitate. Realizam cele mai moderne idei de design. De asemenea, distribuie materiale si accesorii necesare la instalarea tavanelor extensibile.

Urmariti-ne pe

Blog Tavanelux.ro
Contact
  •   Pantelimon, Ilfov
  •    0721 006 030    0764 996 655
  •   office@tavanelux.ro
  •   Luni - Vineri 09:00 - 18:00