TavaneLux - Tavane Extensibile, Tavane Frantuzesti
  0721 006 030    0764 996 655      office@tavanelux.ro
TavaneLux - Tavane Extensibile, Tavane Frantuzesti

Serviciile noastre

TavaneLux, comercializeaza si monteaza  mai multe tipuri de tavane extensibile clasificate in functie de textura materialului:

Texturi Lucioase -  tip oglinda (se reflecta camera), efecte speciale de marire vizuala a spatiului,  gama bogata de culori;

Texturi Satinate - aspect neted, elegant,  o gama  de culori pastelate ideal pentru interioare rafinate;

Texturi Mate - suprafata usor granulata, subliniaza stilul arhitectonic al interiorului;

* Texturi Metalice - reflectii de metal lucios;

Textura Translucida - aspect satinat, permite trecerea luminii permitand iluminarea tavanului din interior;

Texturi Imprimate – imprimare pe membrana extensibila a oricarei imagine dorite, cu posibilitati de iluminare a tavanului.

Executiea lucrarilor este usoara si rapida, fara praf si murdarie. Tavanele extensibile sunt unice dupa posibilitatile de exploatare si nu au concurenta pe piata de specialitate. Este o modalitate de finisare a tavanelor pur ecologica si de lunga durata care nu numai ca va umple interiorul camerei, dar va deveni si principalul element decorativ.

Materiale originale, finisaje de precizie inalta, sistem de fixare cu harpon, montaj profesionist si termen lung de folosinta. Toate acestea permit  amenajarea tavanului nu numai ca asuprafete perfect drepte ci si constructia tavanelor in mai multe nivele, constructii in forma de cercuri, arcuri, conuri si alte idei de design.

 

 

Tavanele extensibile si materialele utilizate pentru montarea acestuia  nu prezinta pericol pentru sanatate, nu emana substante toxice, nu este inflamabil. Corespunde normelor europene sanitare si antiincendiare, hidrofug , rezistent la aparitia ciupercii si coroziunii, este impermeabil.

Intrebuintare vasta – in orice tip de spatiu.

Caracteristici tehnice:

*   material –  pelicula PVC (poli vinil hlorid)

*   grosimea peliculei - 0,18 mm

*   masa peliculei de vinil - 230 g/m2

*  isi pastreaza proprietatile in intervalul : de la -50C pana la +50 C

*  rezistenta la presiunea de la suprafata peliculei - pana la 100 kg/m2

Tavanul extensibil permite incastrarea corpurilor de iluminare si a altor elemente necesare sau de decor al spatiului.

O utilizare vasta pentru iluminarea incaperii constituie Benzile cu Led ce au si ele o gama variata de culori cu aspect excelent si rezistenta mare in timp.  Lumina poate sa fie calda sau rece, in dependenta de spatiul in care se va utiliza.

Se folosesc pentru realizarea casetelor luminoase led, reclame luminoase cu leduri, diverse afisaje cu iluminare led, in decoratiuni interioare, mobilier de baruri, mobilier special si alte necesitati.

TAVANELUX - executa si monteaza tavane extensibile avand la baza materiale de inalta calitate. Realizam cele mai moderne idei de design. De asemenea, distribuie materiale si accesorii necesare la instalarea tavanelor extensibile.

Urmariti-ne pe

Blog Tavanelux.ro
Contact
  •   Pantelimon, Ilfov
  •    0721 006 030    0764 996 655
  •   office@tavanelux.ro
  •   Luni - Vineri 09:00 - 18:00